Priser och service

Kostnadseffektivitet

För kostnadseffektiv användning är våra affärssystem molnbaserade. Du betalar per månad för programmet, vpn-klient, Officepaketet, serverkapacitet, licenser, backup, virusskydd och brandvägg. Detta gör att du sparar pengar, slipper dyra investeringar i hårdvara och bekymmer med datasäkerhet och backup.

Service

När du väljer ett av våra affärssystem så får du inte bara en effektivare verksamhet. I paketet kommer även vårt kunnande och tryggheten att hjälp aldrig är mer än ett telefonsamtal bort. Vi vill alltid träffa er personligen för att gå igenom de behov och önskemål som ni har. Utifrån det ger vi er en optimal lösning för er verksamhet.

Vi levererar alltid personligen ditt nya affärssystem och vi hjälper dig komma igång. Enklare anpassningar till din verksamhet görs alltid före leverans. Så som företagslogga, layout på fakturor, tillvaratagande av information från ert tidigare system eller excell. Har ni speciella krav eller behov gör vi ändringar utifrån det.

Genom att hyra vårt system så slipper du kostnader för server och bekymmer med backup och datasäkerhet. Allt detta sköter vi!

Support

Support får du svenska vardagar mellan 8-17. Använder du vårt kassasystem så når du supporten samtliga dagar mellan 8-21. Uppstår det problem vid andra tider på dygnet eller under helgen finns vår supportjour tillgänglig på telefon 033-203900.

Vi är medlemmar i Swedish Software och för din och vår trygghet följer vi deras avtal.

Priser

Vi vill alltid träffa er för att gå igenom de krav, behov och drömmar som ni har. Efter det mötet får ni en offert.

Prenummerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och får de senaste nyheterna och uppdateringar från oss.

Tack! Du är nu anmäld till vårt nyhetsbrev.

Share This