SodaStream inför Pepperi för att öka utesäljarnas produktivitet, få bättre och tidigare överblick över försäljningen, förbättra beslut och standardisera B2B försäljningen på alla de marknader som företaget verkar.

Pepperi, mobil B2B handelsplattform för varumärken och grossister, meddelade idag att Sodastream International Ltd, har valt Pepperi för att optimera sin försäljning och varuexponering över hela världen.

"Vi letade efter en global B2B-försäljningsplattform för
detaljhandeln som skulle ersätta våra olika regionala CRM-system i vart och ett
av de internationella marknader där vi är verksamma", säger Nir Rehav, chef för Global
IT för Sodastream. "Vi behövde en plattform som integrerar CRM, order, 
direkorder från återförsäljare, och leveransinfomration i en lättanvänd
mobil lösning som klarar flera språk och valutor. Den behövde även vara
lätt att konfigurerat för att ständigt möta de föränderliga kraven från våra
regionala marknader. "

Efter en noggrann utvärderingsprocess av olika leverantörer som inkluderade över ett dussin molnbaserade CRM-system och lösningar för retail, valde Sodastream Pepperi för dess oöverträffbara funktionallitet vid B2B-försäljning via säljare, återförsäljare och distributörer. Pepperi framstod som top-of-the-class för sin kodfri konfigurering, offline drift, ERP-integration, och inbyggda distribution till alla mobila enheter – iOS, Android och Windows.

”Mitt team kunde ställa upp Pepperi för vår USA pilot inom ett par veckor”, sade George Bowley, USA IT-chef för Sodastream. ”Pepperis magi ligger i dess flexibilitet, som tillåter oss att ändra arbetsflöden, affärsregler, och blanketter snabbt och enkelt -. Utan att skriva en enda rad kod”

”Vi är glada att lägga till ytterligare en världsledande varumärke till vårt register över företagets kunder”, säger Ofer Yourvexel, Pepperis VD. ”Pepperi byggdes under förutsättningen att traditionella CRM system i moln inte är anpassade för hur dagens försäljning fungerar. Sodastreams val av Pepperi, tillsammans med vår kundlista över globala konsumentvarukunder är det bästa bevis på att vi lyckats. ”

Teko Solutions är stolta återförsäljare av Pepperi i Scandinavien.

LÄS MER

 

 

Prenummerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och får de senaste nyheterna och uppdateringar från oss.

Tack! Du är nu anmäld till vårt nyhetsbrev.

Share This