I dag gratulerar vi vår medarbetare Josephine Ahlengren som tagit sin examen i Digital marknadsföring vid IHM. Tillsammans med Gul Innovation erbjuder vi våra kunder hjälp med allt inom Digital Marknadsföring, hemsidor och e-handel.

Vi guidar er i den digitala djungeln och kan hjälpa er sätta upp en digital strategi som passar ert företag och de mål ni vill uppnå. Google Analytic, annonsering via tex AdWords, Facebook och Instagram, Pinterest, LinkedIn Bloggar mm kan alla hjälpa till att öka trafiken och köpen på din sida. Men vad är bäst och effektivast för ditt företag? Det hjälper vi dig reda ut!

Hemsidor bygger vi i WordPress som är enkla att administrera och underhålla för dig som kund. Till din hemsida kan du även koppla en webshop B2C och/eller B2B och använder du vårt affärssystem Teko Bas så sker administrationen av din webshop däri vilket underlättar och effektiviserar ditt arbete avsevärt och gör att du kan fokusera på försäljning och tillväxt istället för administration. Kontakta oss för att få mer information om vad vi kan hjälpa dig med.

 

Prenummerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och får de senaste nyheterna och uppdateringar från oss.

Tack! Du är nu anmäld till vårt nyhetsbrev.

Share This