iPads och andra surfplattor förändrar snabbt vår vardag och som säljare kan rätt verktyg hjälpa dig att snabbare, smartare och effektivare nå dina försäljningsmål.

Som B2B-säljare behöver du all hjälp du kan få ute på fältet för att nå fram och ut med dina produkter. Genom att vara konstant uppkopplade till företagets e-handel eller affärssystem så blir du mer produktiv och insatta i kundens köpbeteende. Det ger dig möjlighet och tid över till att skapa bättre och fler kundrelationer.

Pepperi den ultimata försäljningsappen!

Pepperi den ultimata försäljningsappen!

Varmt välkommen och lyssna på ett föredrag om Pepperi, världens bästa mobila försäljningsverktyg som används av bla Soda Stream, Ilse Jacobsen, Crocs, Hallmark, Rice, How to Kiss a Frog och över 1000 andra företag runt om i världen.

Pepperi hanterar allt från CRM, leads, pre-order, order,
lagerförsäljning, aktivitetsplanering och statistik. Med Pepperi får säljare, agenter, distributörer och återförsäljare access till företagets hela katalog, inklusive bilder, kundspecifik prissättning, lagernivåer och produktdetaljer i realtid.

Pepperi fungerar på alla typer av enheter och både on- och offline.

Är ni redo att ta bort allt dubbel- och manuellt försäljningsarbete, ge säljarna 30 % mer tid till nykundsförsäljning samt öka orderingången med ca 28 %?

En kort video om Pepperi hittar ni här

Anmäl er på adressen nedan senast den 14e november
Eventbrite anmälan

17e november
15.00-17.00
Textile Fashion Center, Lokal Garfveriet

Prenummerera på vårt nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och får de senaste nyheterna och uppdateringar från oss.

Tack! Du är nu anmäld till vårt nyhetsbrev.

Share This